You are viewing a plain text version of this content. The canonical link for it is here.
Posted to commons-dev@ws.apache.org by "Rich Scheuerle (JIRA)" <ji...@apache.org> on 2009/11/23 15:55:39 UTC

[jira] Resolved: (WSCOMMONS-510) In a SOAP attachment message, the Content-Type header's boundary parameter value must be quoted

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/WSCOMMONS-510?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel ]

Rich Scheuerle resolved WSCOMMONS-510.
--------------------------------------

    Resolution: Fixed

> In a SOAP attachment message, the Content-Type header's boundary parameter value must be quoted
> -----------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: WSCOMMONS-510
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/WSCOMMONS-510
>             Project: WS-Commons
>          Issue Type: Bug
>          Components: AXIOM
>            Reporter: Rich Scheuerle
>            Assignee: Rich Scheuerle
>         Attachments: WSCOMMONS-510.patch
>
>   Original Estimate: 48h
>  Remaining Estimate: 48h
>
> If SOAP Messages with Attachments (SwA) or SOAP Message Transmission Optimization Mechanism (MTOM) is used to send attachments, the Axis2 runtime will send a Content-Type header with a boundary parameter whose value is not quoted. Here is an example:
> This problem was originally opened against AXIS2, AXIS2-4556.  It is moved to Axiom after discovering that the code change will be in Axiom.
> Wendy Raschke will be providing the patch.
> -------------------------
> Content-Type: multipart/related;
> boundary=MIMEBoundaryurn_uuid_9152FA64BB334CBE261257799614016;
> type="application/xop xml";
> start="<0....@apache.org>";
> start-info="application/soap xml";
> action="http://xmlsoap.org/EchoStringArrayAsBinaryArray"
> In order to be WS-I-compliant, the boundary value should be quoted. In this case, the boundary parameter should appear as
> boundary="MIMEBoundaryurn_uuid_9152FA64BB334CBE261257799614016";
> The WS-I Basic Profile 2.0 Specification, Rule R1109 states, "Parameters on the Content-Type MIME header field-value in a request MESSAGE MUST be a quoted string." 

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.