You are viewing a plain text version of this content. The canonical link for it is here.
Posted to dev@commons.apache.org by bu...@apache.org on 2004/03/18 23:19:23 UTC
DO NOT REPLY [Bug 27789] New: -
[Codec][PATCH] Quoted-printable codec (partial implementation)
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=27789>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND
INSERTED IN THE BUG DATABASE.
http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=27789
[Codec][PATCH] Quoted-printable codec (partial implementation)
Summary: [Codec][PATCH] Quoted-printable codec (partial
implementation)
Product: Commons
Version: 1.2 Final
Platform: Other
OS/Version: Other
Status: NEW
Severity: Enhancement
Priority: Other
Component: Codec
AssignedTo: commons-dev@jakarta.apache.org
ReportedBy: olegk@apache.org
The patch provides partial implementation of quoted-printable codec (rule #1 &
rule #2 as described in RFC 1521).
I decided to not implement rule #3, rule #4, rule #5 of the quoted-printable
spec yet, because the complete quoted-printable spec does not lend itself well
into byte[] oriented codec framework. I will happily complete the codec once the
steamable codec framework is ready. The motivation behind providing the codec in
a partial form is that it can already come in handy for those applications that
do not require quoted-printable line formatting (rules #3, #4, #5), for instance
Q codec.
Oleg
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: commons-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: commons-dev-help@jakarta.apache.org