You are viewing a plain text version of this content. The canonical link for it is here.
Posted to dev@tomcat.apache.org by bu...@apache.org on 2003/06/18 04:52:01 UTC
DO NOT REPLY [Bug 20849] -
RequestDispatcher.include'd Servlets/JSPs cannot addCookie
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=20849>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND
INSERTED IN THE BUG DATABASE.
http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=20849
RequestDispatcher.include'd Servlets/JSPs cannot addCookie
william.barker@wilshire.com changed:
What |Removed |Added
----------------------------------------------------------------------------
Status|NEW |RESOLVED
Resolution| |INVALID
------- Additional Comments From william.barker@wilshire.com 2003-06-18 02:52 -------
Since Cookies are implemented by setting a response header, it seems that
section 8.3 of the 2.3 Servlet spec is pretty clear that included pages can't
(among other things) set Cookies:
<spec-quote section="8.3" version="2.3>
It can only write information to the ServletOutputStream or Writer of the
response object and commit a response by writing content past the end of the
response buffer, or by explicitly calling the flushBuffer method of the
ServletResponse interface. It cannot set headers or call any method that affects
the headers of the response. Any attempt to do so must be ignored.
</spec-quote>
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: tomcat-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: tomcat-dev-help@jakarta.apache.org