You are viewing a plain text version of this content. The canonical link for it is here.
Posted to users@tomcat.apache.org by Jan Grant <Ja...@bristol.ac.uk> on 2000/06/23 16:18:26 UTC

Man, Tomcat smells of elderberries! You served content from _that_?! You're braver than I thought!

Well, that appears to be the way to get attention. I'm amazed by the
other thread's longevity. Also by the remarkably rational and
sympathetic response that it got. Impressive; it says good things about
the user community.

So under the guise of this must-read subject line, let me reiterate my
question: Tomcat-stable has a mod_jserv with a second field that, under
jserv proper, would indicate a zone name.

However, this doesn't appear to be how tomcat works. Is this in
error? Or should I just plump for mod_jk and the development version of
Tomcat?

Basically, I was expecting that

httpd.conf:
	ApJServMount /url/path /zone/name

would work with

server.xml:
	<Context path="/zone/name" ...

and not require
	<Context path="/url/path" ...

as seems to be the case.

Am I just barking up the wrong tree? Is this no longer the
intention? Should I ditch the -release version?

jan

-- 
jan grant, ILRT, University of Bristol. http://www.ilrt.bris.ac.uk/
Tel +44(0)117 9287163 Fax +44 (0)117 9287112 RFC822 jan.grant@bris.ac.uk
Leverage that synergy! Ooh yeah, looking good! Now stretch - and relax.