You are viewing a plain text version of this content. The canonical link for it is here.
Posted to dev@xalan.apache.org by bu...@apache.org on 2003/02/07 21:04:15 UTC

DO NOT REPLY [Bug 7894] - document function and uri's beginning with slash

DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=7894>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=7894

document function and uri's beginning with slash





------- Additional Comments From zongaro@ca.ibm.com  2003-02-07 20:04 -------
Peter's understanding of how a URI reference that begins with a single slash 
should be interpreted is consistent with the URI RFC [1] - see Section 5.1 and 
the example in Section C.1 that shows that the relative URI "/g", when resolved 
with respect to the base URI "http://a/b/c/d;p?q", should resolve 
to "http://a/g".

[1] <http://www.ietf.org/rfc/rfc2396.txt?number=2396>