You are viewing a plain text version of this content. The canonical link for it is here.
Posted to users@openjpa.apache.org by Esteve Boix <eb...@esteveb.com> on 2007/12/29 18:18:08 UTC
OneToMany join table name pluralized ?
Hi there,
I have a one to many relation from "Agent" to "Parameter".
OpenJPA (v1.0.1) looks for "Agent_Parameter*s*" (note the final "s") as
the join table, where as the spec says that it should be
"Agent_Parameter" (section 2.1.8.5.1, page 32). I know I can specify the
table name with @JoinTable, but I like to resort to defaults as far as
possible.
Have I missunderstood the spec or anything else ?
Best regards (and a Happy New Year :) ),
Esteve