You are viewing a plain text version of this content. The canonical link for it is here.
Posted to dev@hc.apache.org by "Oleg Kalnichevski (JIRA)" <ji...@apache.org> on 2016/01/16 16:27:39 UTC

[jira] [Commented] (HTTPCLIENT-1713) Certain responses from a POST should be cacheable

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/HTTPCLIENT-1713?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15103232#comment-15103232 ] 

Oleg Kalnichevski commented on HTTPCLIENT-1713:
-----------------------------------------------

HttpClient Cache has not been receiving a lot of attention recently. If you want this issue to be resolved you should consider contributing a fix.

Oleg 

> Certain responses from a POST should be cacheable
> -------------------------------------------------
>
>                 Key: HTTPCLIENT-1713
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/HTTPCLIENT-1713
>             Project: HttpComponents HttpClient
>          Issue Type: Improvement
>          Components: HttpCache
>            Reporter: Brian Chang
>            Priority: Minor
>
> In {{ResponseCachingPolicy}}, only {{GET}} and {{HEAD}} methods are cacheable. However, according to RFC 2616 [https://www.w3.org/Protocols/rfc2616/rfc2616-sec9.html#sec9.5] a {{POST}} may be cacheable.
> The exact circumstances are better detailed here:
> [http://tools.ietf.org/html/draft-ietf-httpbis-p2-semantics-20#section-2.3.4]



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@hc.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@hc.apache.org